Over Ketnet

Mark Uytterhoeven is nu Opa op Ketnet

Vanaf vandaag start zijn gloednieuwe programma Opa op Ketnet. Een resultaat van de coronaperiode en de creatieve geest van een bekend televisiemaker. Elke weekdag om 19.55 uur op Ketnet.
Mark Uytterhoeven is nu Opa op Ketnet

Vanaf vandaag start zijn gloednieuwe programma Opa op Ketnet. Een resultaat van de coronaperiode en de creatieve geest van een bekend televisiemaker.

Tijdens de lockdown ruimde Mark Uytterhoeven zijn tv-archief op en vond er het trolletje terug dat in 1993 de hoofdrol speelde in de rubriek Kinderspel van Morgen Maandag. Omdat hij zijn kleinkinderen niet kon opvangen, gebruikte hij hetzelfde format om de afgelopen corona-periode een dagelijks clipje te maken voor hen.
Hij speurde het internet af, op zoek naar tweedehands trollen, paardjes, barbies, een racebaan, nepbananen, mini-meubels, speelgoedfruit....en verzamelde zo een resem rekwisieten die een rol in zijn absurde fantasiewereld spelen.

Netmanager Ketnet, Annemie Gulickx: "Mark Uytterhoeven is vanaf nu Opa op Ketnet. Voor de Ketnetters zorgt hij voor absurde en grappige verhalen en voor de (groot)ouders een knipoog naar Morgen Maandag. Een stukje televisiegeschiedenis heruitgevonden op Ketnet.

Kijk hier naar de afleveringen van Opa: Ketnet.be en VRT NU.