Over Ketnet
Ketnet

Gloria neemt afscheid als Ketnet-wrapper

Groot nieuws voor de Ketnetters! Gloria Monserez neemt afscheid als Ketnet-wrapper, maar niet zonder een zot feestje samen met de Ketnetters. Kom haar daarom uitzwaaien op de Ketnet Zomertour in Roeselare op 15 augustus.
Gloria neemt afscheid als Ketnet-wrapper

Groot nieuws voor de Ketnetters: Gloria Monserez kondigde zojuist haar afscheid aan als Ketnet-wrapper. Op donderdag 15 augustus neemt ze afscheid tijdens de Ketnet Zomertour in Roeselare. 
 
De komende weken neemt Gloria de Ketnetters mee in haar afscheid. Met een klein maar overvol hartje, want de afgelopen jaren heeft ze de allerleukste dingen mogen doen.
En tijdens haar laatste weken wil ze het ervan pakken in de videoreeks Nog 1 keer. Gloria biedt de Ketnetters een unieke inkijk in haar laatste weken bij Ketnet.
 

Gloria als Ketnet-wrapper

  • Gloria Monserez werd in 2019 gekozen als Ketnet-wrapper tijdens een spannende finale tegen Aaron Blommaert in Wie Wordt Wrapper?.
  • In 2020 werd Gloria ook lid van De KetnetBand.
  • In 2021 speelde ze naast Sean Dhondt de hoofdrol in Ketnet Musical: De Finale en had ze een podcast samen met Zita Wauters.
  • In 2022 was ze één van de boegbeelden van STIP IT
  • In 2023 was ze het gezicht van De Pet op tegen Kanker.
  • Gloria was ook te zien in Ketnet-reeksen zoals 'Ik u ook', '12 is veel' en 'Stel je voor'.
  • Tijdens de zomer is Gloria ook te zien in de videoreeks 'Kapot gaan' op Ketnet.be, VRT MAX en in de Ketnet-app.
     

Zotte jaren

"Ik heb zo’n ongelofelijk fijne, grappige, warme, zotte jaren gehad als Ketnet-wrapper. Ik heb zo hard gelachen, zoveel coole dingen mogen doen, zo’n fijne ploeg gehad en vooral zoveel lieve Ketnetters ontmoet. Ik ga misschien minder in de Ketnet-studio staan, maar in mijn hart blijf ik een Ketnet-wrapper, voor altijd!" Gloria Monserez