Over Ketnet
Ketnet

Dit was het Gala van de Gouden K's

#LikeMe ging voor een laatste keer naar huis met een award voor Ketnet-programma, The Masked Singer won opnieuw de Gouden K voor familieprogramma en ook Karrewiet viel weer in de prijzen. Maar grote winnaar van de avond was zangeres en actrice Pommelien Thijs.
Dit was het Gala van de Gouden K's

In een bruisend en tot aan de nok toe gevuld Sportpaleis genoten Ketnetters en hun ouders van een spetterende show met tal van optredens. Bekend Vlaanderen was goed vertegenwoordigd. Onder meer de Ketnet-wrappers, Dina Tersago, Coely, Isa Humblet, Elodie Ouédraogo, Bumba, Aaron Blommaert, Steven Van Herreweghe, Bart Peeters, Sander Gillis, Quinn & Aaron Bezemer, Metejoor, Fien Germijns, Jacotte Brokken, Zita Wauters en vele anderen tekenden present voor de awardshow van Ketnet. 

Tijdens het Gala konden de kijkers in het Sportpaleis en thuis ontdekken wie of wat in 2023 in media, showbizz en sport het populairst was bij Vlaamse kinderen en dus een Gouden K verdiende. ​Pommelien Thijs was dé grote winnaar van de avond en ging met 3 Gouden K's naar huis.

De winnaars

  • Ketnet-programma: #LikeMe
  • Ketnet-ster: Pommelien Thijs in #LikeMe
  • Ketnet-moment: Sander neemt afscheid als Ketnet-wrapper
  • Familieprogramma: The Masked Singer
  • Held: Aaron Blommaert wint The Masked Singer
  • Song: Pommelien Thijs – Erop of eronder
  • Artiest: Pommelien Thijs
  • Online ster: Timon Verbeeck
  • Online kanaal: @Karrewiet
  • Outfit van de avond: Bert De Kock

Spectaculaire show

Bekend Vlaanderen was goed vertegenwoordigd op de elfde editie van het Gala. Er waren onder andere optredens van CAMILLE, Francisco, XINK en Gustaph. Enkele castleden van #LikeMe, zoals Hugo Sigal en Ann Van Den Broeck, verrasten ook de hoofdcast met een ontroerende afscheidsperformance. Pommelien Thijs sloot de avond gepast af met de Song van het jaar 'Erop of eronder'.

#LikeMe

De awards werden uitgereikt door de coolste namen uit de showbizz: Dina Tersago, Gloria Monserez, Coely, Isa Humblet, Elodie Ouédraogo, Bumba, Aaron Blommaert, ​ Steven Van Herreweghe, Bart Peeters, Sander Gillis, Quinn & Aaron Bezemer, Metejoor, Fien Germijns, Jacotte Brokken, Zita Wauters en vele anderen
 

Gustaph

Herbeleef de show

Je kan de show herbekijken in de Ketnet-app, op Ketnet.be en VRT MAX samen een backstage-verslag van Rode Lopers Imea en Timon.

Op woensdag 24 januari kan je omstreeks 13.30 uur de show bekijken met VGT, op ​ Ketnet, VRT MAX en Ketnet.be.