Over Ketnet
Ketnet Junior

Dikkie Dik komt naar het grote scherm

Jan Decleir brengt de avonturen van Dikkie Dik tot leven in een prachtige bioscoopfilm. Als trotste partner mogen we verklappen dat 'Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel' te zien zal zijn vanaf 18 september in de Vlaamse filmzalen.
Dikkie Dik komt naar het grote scherm

Dikkie Dik komt naar het grote scherm met 'Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel'

Deze hartverwarmende en avontuurlijke animatiefilm brengt Dikkie Dik voor het eerst naar het witte doek en belooft een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin te worden. Met zijn warme vertelstem brengt niemand minder dan Jan Decleir het grote bioscoopavontuur van Dikkie Dik en zijn vriendjes tot leven.

Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel is gebaseerd op de bekende serie kinderprentenboeken van Jet Boeke die de allerkleinsten al jarenlang lees- en luisterplezier bezorgen en zal in dit grote bioscoopavontuur zowel oude als nieuwe fans kunnen bekoren met een mix van humor, vriendschap en spannende momenten. De film is een samenwerking met Ketnet Junior en zal te zien zijn vanaf 18 september in de Vlaamse bioscoopzalen. 

Waar gaat de film over?

Dikkie Dik ontdekt tot zijn grote schrik dat Beer, zijn allerliefste knuffel, plotseling verdwenen is. Gelukkig komt Dikkie Diks vriendinnetje Poes Muis te hulp, want zonder Beer kan hij niet slapen. Ze slaan de pootjes ineen en starten een vrolijke zoektocht vol avonturen. Een doodgewoon bed verandert in een heuse trampoline en buiten op de waslijn kun je balanceren als een echte circusartiest. Samen ontdekken ze nieuwe plekken zoals het weiland en het strand en onderweg ontmoeten ze andere dieren, die ze nog nooit eerder hebben gezien. Na een dag vol pret en avonturen komt alles gelukkig weer op zijn pootjes terecht. Ze hebben niet alleen Beer gevonden, maar ook vele nieuwe vrienden gemaakt.

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel