Evenementen
Ketnet Junior

Bumba op reis

Bumba komt binnenkort naar een theater bij jou in de buurt! Ga met Bumba en zijn vrienden op wereldreis naar the Far West, Afrika, Sneeuwland en Azië. Geniet van deze avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten.

Bumba komt binnenkort naar een theater bij jou in de buurt! Ga met Bumba en zijn vrienden op wereldreis naar the Far West, Afrika, Sneeuwland en Azië. Geniet van deze avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten. Kinderen onder de 6 maanden mogen gratis van de show genieten zonder ticket. 

VERHAAL

Bumba gaat op reis en kleine Pim mag mee. Het is voor hem een droom die in vervulling gaat, totdat ze Babilu kwijtraken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze de wereld rond. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug? Kom het zelf ontdekken! Samen met Bumba, Bumbalu, Nanadu, Tumbi en Poppa zijn ook Li-Ling, Ituku en Zinzi van de partij.

SHOWS

We bekijken momenteel oplossingen voor de geplande voorstellingen in functie van de genomen maatregelen door de overheid. We trachten alle tickethouders zo snel mogelijk te contacteren met meer info.

Bekijk hier de speeldata 

Geniet op VRT NU van Bumba en andere favoriete programma's van je peuter of kleuter én een non-stop livestream.