Over Ketnet
Ketnet

Nieuw op Ketnet: Kids on the block

Kids on the block is een humoristische reeks over de avonturen van vrienden die er altijd alles aan doen om hun groepje te beschermen. ​Vanaf woensdag over te zien op Ketnet.
Nieuw op Ketnet: Kids on the block

Zaterdag werd in Beringen de gloednieuwe Ketnet-reeks Kids on the block voorgesteld. Deze humoristische fictiereeks gaat van start op woensdag 22 maart en bulkt van het jong talent. Kids on the block werd geregisseerd door Sarah Kasmi, bekend van De Studio's. Zij zoekt in haar werk steeds positieve, verbindende verhalen op met jongeren. Op die manier brengt ze verhalen van herkenbaar jeugdig plezier, kleine drama’s en eerste liefde.

wie is wie

Met Kids on the block biedt Ketnet opnieuw de kans aan heel wat jong talent om hun eerste stappen in de acteerwereld te zetten.

  • Ikram (Yasmine Akhlou) = de zelfverklaarde leidster. 
  • Rayan (Samba Thiam) = de grappige charmeur
  • Younes (Zakaria Tourirou) = de ietwat houterige slimmerik
  • Mourad (Dien Doudah) = de sportieve kippenvriend
  • Yasmine (Ysabel Pang) = de rustige fotografe

Samen vormen ze de Kids on the block: een vrolijke vriendenbende die alles onder controle heeft op hun gezellige pleintje in hun wijk. Totdat er een nieuw gezin in de buurt komt wonen…Een humoristische en kleurrijke reeks over de avonturen van deze vrienden die er altijd alles aan doen om hun groepje te beschermen. ​

Kids on the block is een coproductie van Ketnet en A Team productions (Image, Torpedo, Patser). De reeks is te zien vanaf woensdag 22 maart op Ketnet.be, VRT MAX, in de Ketnet-app en omstreeks 18.40 uur op Ketnet.
De reeks is ook beschikbaar met audiodesriptie via VRT MAX, Ketnet.be en in de Ketnet-app.