Over Ketnet
Ketnet

Ketnet start opnames nieuwe fictiereeks

De opnames van de nieuwe fictiereeks Hawa en Adam (werktitel) zijn gestart. In deze mysterieuze Ketnet-reeks kunnen Hawa en Adam, twee tieners die mekaar niet kennen, communiceren via een bijzonder boek.
Ketnet start opnames nieuwe fictiereeks

De opnames van de nieuwe fictiereeks Hawa en Adam (werktitel) zijn gestart. In deze mysterieuze Ketnet-reeks kunnen Hawa en Adam, twee tieners die mekaar niet kennen, communiceren via een bijzonder boek. Ze ontdekken dat er iets ernstig aan de hand is met alle zestienjarigen. Kunnen Hawa, Adam en hun vrienden de problemen helpen oplossen? En zullen ze mekaar ooit echt ontmoeten?

Bekende namen als Janne De Smet, Joris Hessels, Geert Van Rampelberg en Ini Massez staan op de set naast heel wat jong talent. Naast Aaron Blommaert en Charlotte Sieben zullen ook Ayana Doucouré (Hacked, Fomo) Jonathan Michiels (WTFock, Lisa), Margaux Caulier en Wesley Ngoto (The Voice) in de reeks te zien zijn. Hiermee biedt Ketnet een springplank voor jong talent om deel uit te maken van een internationale coproductie. 

De reeks zal naast Ketnet ook te zien zijn in Duitsland op Kika, het kindernet van de Duitse publieke omroep WDR.

Hawa en Adam wordt gemaakt door productiehuis jonnydepony naar een idee van Tom Timmermans. De reeks wordt gecoproduceerd met Kika en Free Kings en zal in 2024 te zien zijn op Ketnet. Hawa en Adam komt tot stand met de steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF).