Over Ketnet
Ketnet

Het Gala van de Gouden K's is terug

Het Gala van de Gouden K's op 29 januari is uitverkocht! Klik hier voor de laatste updates.
Het Gala van de Gouden K's is terug

Het Gala van Gouden K's is uitverkocht. Zet je hier op de wachtlijst. Indien er plaatsen vrijkomen, nemen we contact met je op

 

Eindelijk is het zover! Nadat we vorig jaar een intergalactisch feestje bouwden op 1.5m en zonder de Ketnetters, komt hét Ketnet-event van het jaar terug naar waar het thuis is: het Sportpaleis!

Het Gala van de Gouden K’s belooft weer een wervelende, spectaculaire show te worden. Straffe optredens, felbegeerde awards, de coolste uitreikers en het meest fantastische publiek: dat zijn de ingrediënten voor dit niet-te-missen feestje.

Wie wordt “artiest, acteur of actrice of TikTok-ster van het jaar”? Welk programma bekroont zich tot “Ketnet-programma van het jaar”? Welk liedje verdient de titel “song van het jaar”?

Ga uit de bol tijdens optredens van de grootste artiesten en zet je schrap, want de Ketnet-wrappers beloven er dit jaar een extra speciale editie van te maken!

 

FAQ

Wanneer wordt Het Gala van de Gouden K’s 2021 uitgezonden?
Op zaterdag 29 januari kan je Het Gala van de Gouden K’s live volgen via de Ketnet-app, Ketnet.be en Ketnet.

Wat is de timing van de show?
17 u: opening deuren
17.30 u: toegang tot de zaal
19 u: start show
20.30u: einde show

Corona updates
Wij volgen de regels die het Sportpaleis toepast omtrent COVID-19, meer info en de laatste updates kan je vinden op de wesite van Teleticketservice. Corona updates – Tele Ticket Service

Is er een pauze voorzien?
Er zal geen pauze voorzien zijn. Uiteraard kan men tijdens de show wel naar toilet gaan of iets gaan halen om te drinken.

Bieden jullie oordopjes aan?
Als extra service zullen er gratis oordopjes te verkrijgen zijn bij de Ketnet-stand in de inkomhal. Wij hebben eveneens een beperkt aantal hoofdtelefoons beschikbaar voor een waarborg van 20€ (enkel cash). Omdat het dragen van een hoofdtelefoon aangeraden is voor kinderen onder 10 jaar, geven wij voorrang aan de allerkleinsten.

Is er volwassen begeleiding nodig?
Alle kinderen moeten begeleid worden door een volwassene.

Is er een kans om achteraf foto’s te nemen met de artiesten?
Er is geen fotomoment voorzien met de artiesten, maar trek gerust foto’s vanuit je stoel en voeg onze hashtag #goudenk toe aan je socials!


Voor meer praktische vragen verwijzen we je graag door naar de website van het Sportpaleis.