Over Ketnet
Ketnet Junior

Een warme herfstvakantie bij Ketnet Junior

...dankzij de nieuwe reeksen Sokpop & Doosje en Odo!
Een warme herfstvakantie bij Ketnet Junior

De herfstvakantie staat voor de deur, maar niet gevreesd! Ketnet Junior is er tijdens deze vakantie voor de Ketnetters én hun ouders. Verwacht je aan grappige nieuwe animaties, leuke films voor de allerkleinsten en Ketnet Halloween.

Sokpop & Doosje

Sokpop is terug! De ondeugende, grappige sidekick van Sarah krijgt met Sokpop & Doosje zijn eigen rubriek vol humoristische raadseltjes. Sokpop zoekt uit wat er in de buik van zijn vriend Doosje zit. Robin Keyaert (Kawtar & Keyaert) speelt Sokpop en Sien Wynants (voormalig Ketnet-wrapper) is de stem van Doosje.

Sokpop & Doosje is te zien op Ketnet Junior, in de Ketnet Junior-app en op VRT MAX

Odo

Odo is een animatiereeks voor de allerkleinsten en stimuleert een positieve zelfwaarde. Odo is een kleine uil die naar een vakantiekampje gaat en daar met anderen leert omgaan, zich afzet tegen wat van hem verwacht wordt en zijn eigenheid opzoekt.

Odo is te zien op Ketnet Junior, in de Ketnet Junior-app en op VRT MAX

Ketnet Cinema

Ook voor de allerkleinsten zijn er leuke films tijdens de herfstvakantie.Op maandag 31 oktober om 13.30 uur kan je met de hele familie naar Molly Monster kijken en vrijdag 4 november om 13.30 u staan Casper en Emma klaar in de theaterzaal. 

Casper en Emma maken theater