Over Ketnet

De eerste beelden van Sinterklaas en Koning Kabberdas

Daar wordt aan de deur geklopt: kijk hier naar de eerste beelden van de nieuwe Sinterklaas-film, Sinterklaas en Koning Kabberdas. Win hier tickets voor de première op 24 oktober om 14 u.
De eerste beelden van Sinterklaas en Koning Kabberdas

Eind april startten de opnames van de derde Sinterklaas-film van Ketnet en Sylvester: Sinterklaas en Koning Kabberdas.  De film werd geregisseerd door Stijn Coninx naar een scenario van Hugo Matthysen.  De film zal te zien zijn in de zalen vanaf 27 oktober. 

De eerste beelden

Het verhaal

Slechterik van dienst Riko Tik werd vroeger gepest en wil nu alle kinderen terugpesten. Met de hulp van zijn zus Rika vervalst hij het boek van de Sint zodat het lijkt alsof er alleen maar stoute kinderen zijn. Vermomd als Koning Kabberdas wil hij het echte boek inwisselen voor het valse tijdens een officieel bezoek aan de Sint. In het huis van de Sint is het erg druk : Conchita en de kapiteins zijn druk bezig met het klaarmaken van de legendarische zeevaartsoep en de verjaardag van Palomita moet worden gevierd. Niemand merkt hoe die rare Koning Kabberdas het boek van Sinterklaas meeneemt, en dan is Palomita ook nog eens verdwenen, en de Sint heeft last van zijn evenwicht.

Hoe dit even grappige als spannende avontuur afloopt, zie je dus vanaf 27 oktober in de nieuwe film Sinterklaas en Koning Kabberdas.