Over Ketnet
Ketnet

De eerste beelden van de vierde reeks van #LikeMe

Voor de fans van #LikeMe is het uitkijken naar de 11 januari, want dan start de vierde reeks van het populaire Ketnet-programma. Begin januari kan je in avant-première naar de eerste afleveringen bekijken. Lees er hier alles over en kijk hier in primeur naar de eerste beelden.
De eerste beelden van de vierde reeks van #LikeMe

De vierde en laatste reeks van #LikeMe belooft alvast spannend te worden en zal opnieuw doorspekt zijn met bekende Nederlandstalige klassiekers zoals 'België' van 'Het Goede Doel'. Gezongen door Camille die haar langverwachte terugkeer maakt uit Japan. En er duiken heel wat bekende gezichten op in de populaire reeks: Maike Boerdam, Wim Opbrouck, Jean Bosco Safari, Danni Heylen en Tom Dingenen vervoegen de volwassen cast.

Het verhaal

Het is zover… het laatste jaar in het SAS is aangebroken voor de vrienden van #LikeMe. Hoe het leven van Caro en al haar vrienden er zal uitzien eens ze zijn afgestudeerd blijft een raadsel. Maar dat ze van hun laatste jaar aan hun geliefde school in Antwerpen er eentje zullen maken om nooit meer te vergeten, dat staat vast. 

#LikeMe is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en zal te zien zijn vanaf woensdag 11 januari 2023 op Ketnet, Ketnet.be, in de Ketnet-app en op VRT MAX.

#LikeMe Avant-première

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 januari kunnen de Ketnetters de eerste afleveringen van de gloednieuwe reeks in avant-première bekijken in aanwezigheid van de voltallige cast. En dit in verschillende Kinepolis-bioscopen ​in Vlaanderen.

  • Vrijdag 6 januari: Brugge - Oostende
  • Zaterdag 7 januari: Gent - Antwerpen
  • Zondag 8 januari: Leuven – Hasselt

Wil je dit moment niet missen? Bestel dan hier je tickets.