Evenementen

#LikeMe The Final Concert

#LikeMe The Final Concert op 13 en 14 januari is volledig uitverkocht. Heb je geen plaats kunnen bemachtigen!? Geniet dan in de loop van volgend jaar samen met ons van het concert op Ketnet, Ketnet.be en de Ketnet-app.
#LikeMe The Final Concert

UPDATE

#LikeMe The Final Concert op 13 en 14 januari is volledig uitverkocht. Heb je geen plaats kunnen bemachtigen!? Geniet dan in de loop van volgend jaar samen met ons van het concert op Ketnet, Ketnet.be en de Ketnet-app.
 

#LikeMe The Final Concert

Na 4 reeksen, meer dan 200 tours doorheen heel Vlaanderen en maar liefst 10 uitverkochte Arena-concerten, maakte de cast van #LikeMe bekend dat ze voor een allerlaatste keer terugkomen naar het Sportpaleis met: “#LikeMe The Final Concert”.

Zet je dus schrap voor hun spectaculairste concert ooit, zing mee met al de grootste hits van de afgelopen 5 jaar en beleef dit muzikale spektakel vanop de eerste rij samen met je favoriete personages Caro (Pommelien Thijs), Vince (Maksim Stojanac), Camille (Camille Dhont), Yemi (Francisco Schuster), Emma (Lotte De Clerck), Scott (Danny Dorland) en Maria (Sali Haidara).

Er zijn 4 concerten in totaal: op 13 januari 2024 om 14 u en om 18.30 u in het Sportpaleis.  En op 14 januari 2024 om 14 u en 18.30 u in het Sportpaleis.

 

Q & A

Q: Waar zal #LikeMe The Final Concert plaatsvinden? 
A: Alle #LikeMe-concerten op 13 en 14 januari 2024 zullen plaatsvinden in het Sportpaleis.  

Q: Hoelang zal de show duren?
A: De show zal +/- 1u30 duren.

Q: Bieden jullie oordopjes aan?
A: Er zijn oordopjes verkrijgbaar in het Sportpaleis.

Q: Is er volwassen begeleiding nodig?
A: Kinderen tot 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

Q: Wat mag ik verwachten van #LikeMe The Final Concert?
A:  Tijdens #LikeMe The Final Concert zal je kunnen meezingen met de grootste hits van de afgelopen seizoenen van #LikeMe.

Q: Zijn de concerten toegankelijk voor rolstoelgebruikers?
AHet Sportpaleis is voorzien op de ontvangst van bezoekers met specifieke noden. Voor vragen en meer info kan je best een kijkje nemen op volgende pagina: Plan je bezoek (sportpaleis.be)

Q: Is er een VGT-tolk aanwezig?
A: Het Sportpaleis is voorzien op de ontvangst van bezoekers met specifieke noden. Voor vragen en meer info kan je best een kijkje nemen op volgende pagina: Plan je bezoek (sportpaleis.be)


Meer van #LikeMe

De laatste reeks van #LikeMe zit er ondertussen op!
Herbekijk alle reeksen en veel leuke extra’s via Ketnet.be en de Ketnet-app. Check it out