Evenementen
Ketnet

#LikeMe In Concert 2021

De laatste officiële updates over de concerten van #LikeMe vind je hier.
#LikeMe In Concert 2021

#LikeMe in concert nieuwe data

Ketnet wil alle tickethouders een fantastische beleving bieden, en dat in de beste en vooral veilige omstandigheden. Naar aanleiding van de corona-maatregelen van 11/05/2021 wordt bekeken wat er met de #LikeMe-concerten van eind augustus kan gebeuren. Zodra hierover duidelijkheid is, worden de tickethouders geïnformeerd. Hou deze site in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste officiële updates.

Voorlopig liggen de concerten vast op 28 en 29 augustus 2021. De tickethouders zullen per e-mail gecontacteerd worden zodra er duidelijkheid is.

Geniet in afwachting van de afleveringen van Suprise #LikeMe of herbekijk het schitterende optreden van #LikeMe op het Gala van de Gouden K’s.

Shows (onder voorbehoud)

  • Zaterdag 28 augustus – 14.30 u 
  • Zaterdag 28 augustus – 18.30 u
  • Zondag 29 augustus – 10.30 u
  • Zondag 29 augustus – 14.30 u

 

Q&A

Q: Waarom wordt #LikeMe In Concert opnieuw uitgesteld?
A: De #LikeMe-concerten zullen naar augustus worden verplaatst. Ketnet wil alle tickethouders een fantastische beleving bieden, en dat in de beste en vooral veilige omstandigheden. De coronamaatregelen maken het niet mogelijk om in maart al duizenden #LikeMe-fans en hun ouders te ontvangen in het Sportpaleis om samen mee te zingen en te dansen. Daarom is er beslist om nieuwe concerten vast te leggen op 28 en 29 augustus 2021. De tickethouders zullen in aanloop naar de nieuwe data per e-mail gecontacteerd worden.  

Q: Waar zullen de concerten in 2021 plaatsvinden?
A: De #LikeMe-concerten zullen op 28 en 29 augustus 2021 plaatsvinden in het Sportpaleis.

Q: Waarom gaat #LikeMe In Concert niet door in de Lotto Arena zoals aanvankelijk in april/mei 2020 gepland was?
A: Om productionele redenen is het niet mogelijk om opnieuw 12 shows in 2021 te plannen. Ketnet vindt het echter belangrijk om alle fans de kans te geven om het concert bij te wonen. Door te kiezen voor het grotere Sportpaleis is het mogelijk om iedereen die beleving te gunnen. Die zaal is voor de Ketnetters en de #LikeMe cast ook een beetje thuiskomen: ze traden er al op tijdens Het Gala van de Gouden K’s begin 2020.

Q: Gaan mijn plaatsen even goed zijn als in de Lotto-Arena?
A: We zorgen ervoor dat iedereen een plaats krijgt binnen dezelfde prijscategorie van de tickets die ze kochten. Het Sportpaleis is een stuk groter, dus het decor, video, licht en geluid zal aangepast worden. Hierdoor willen we iedereen een evengoed zicht en beleving garanderen.

Q: Wat als ik op 28 of 29 augustus verhinderd ben?
A: Als je om persoonlijke redenen verhinderd bent het evenement op de nieuwe datum bij te wonen, dan kan je binnen de 30 dagen om een terugbetaling vragen mits geldige bewijsstukken (bv. reservatiebevestiging van een reis). Alle tickethouders ontvangen een e-mail van Tele Ticket Service waarin alle praktische informatie staat.

Q: Komen er extra tickets vrij of blijven de concerten uitverkocht?
A: Van zodra iedereen zijn nieuwe plaats heeft en we zicht hebben op het aantal mensen dat verhinderd is, kan het altijd zijn dat er weer tickets vrij komen. Hiervoor hou je best de site van Tele Ticket Service en Ketnet in de gaten.

Q: Wie van de cast zal aanwezig zijn?
A: Caro, Vince, Yemi, Maria, Kyona, Camille, Scott zijn al zeker van de partij.

Q: Hoe laat/wanneer exact zullen de shows plaatsvinden?
A:

  • Zaterdag 28 augustus – 14.30 u 
  • Zaterdag 28 augustus – 18.30 u
  • Zondag 29 augustus – 10.30 u
  • Zondag 29 augustus – 14.30 u

Q: Indien we in de zomer opnieuw een coronagolf meemaken en de maatregelen verlengd worden, wat zal er dan gebeuren?
A: Ketnet volgt de richtlijnen op de voet op. We hopen natuurlijk heel hard dat de concerten in augustus 2021 zullen doorgaan. Maar indien nodig, zal het uiteraard bekeken worden.

Kijk hier naar de reeksen van #LikeMe en veel meer.