Evenementen
Ketnet

#LikeMe in Concert

De #LikeMe-concerten van augustus zijn verplaatst naar 26 en 27 december. Op die manier kunnen alle tickethouders in de veiligste omstandigheden het concert bijwonen in het Sportpaleis. Iedereen wordt persoonlijk gecontacteerd via e-mail.
#LikeMe in Concert

Goed nieuws, want er is meer duidelijkheid over de concerten van #LikeMe. De #LikeMe-concerten van augustus zullen naar december worden verplaatst. Volgens de huidige coronamaatregelen inzake indoor evenementen zou nog steeds maar een beperkt deel van de tickethouders de kans kunnen hebben het concert bij te wonen in het Sportpaleis.

Ketnet wil alle tickethouders een fantastische beleving bieden en dat in de beste en vooral veilige omstandigheden. Daarom is er beslist om nieuwe concerten vast te leggen op 26 en 27 december 2021. De tickethouders zullen per e-mail gecontacteerd worden.

Shows

  • De show van 28/08/21 om 14.30 u wordt verplaatst naar 26/12/21 om 14.30 u
  • De show van 28/08/21 om 18.30 u wordt verplaatst naar 26/12/21 om 18.30 u
  • De show van 29/08/21 om 10.30 u wordt verplaatst naar 27/12/21 om 10.30 u
  • De show van 29/08/21 om 14.30 u wordt verplaatst naar 27/12/21 om 14.30 u

Tickets

Binnenkort is het eindelijk zover en kan jij naar #LikeMe In Concert in het Sportpaleis! Wil jij er ook bij zijn?
Kik hier voor tickets en info.


Meer van #LikeMe

Op Ketnet.be en in de Ketnet-app kan je de twee reeksen herbekijken en zijn er heel veel leuke extra's. Check it out

Q: Waarom wordt #LikeMe In Concert opnieuw uitgesteld?
A: De #LikeMe-concerten van augustus zullen naar december worden verplaatst. Volgens de huidige coronamaatregelen inzake indoor evenementen zou nog steeds maar een beperkt deel van de tickethouders de kans kunnen hebben het concert bij te wonen in het Sportpaleis. Ketnet wil alle tickethouders een fantastische beleving bieden en dat in de beste en vooral veilige omstandigheden. Daarom is er beslist om nieuwe concerten vast te leggen op 26 en 27 december 2021. De tickethouders zullen per e-mail gecontacteerd worden.

Q: Waar zullen de concerten in 2021 plaatsvinden?
A: De #LikeMe-concerten zullen op 26 en 27 december 2021 plaatsvinden in het Sportpaleis.

Q: Waarom gaat #LikeMe In Concert niet door in de Lotto Arena zoals aanvankelijk in april/mei 2020 gepland was?
A: Om productionele redenen is het niet mogelijk om opnieuw 12 shows in 2021 te plannen. Ketnet vindt het echter belangrijk om alle fans de kans te geven om het concert bij te wonen. Door te kiezen voor het grotere Sportpaleis is het mogelijk om iedereen die beleving te gunnen. Die zaal is voor de Ketnetters en de #LikeMe cast ook een beetje thuiskomen: ze traden er al op tijdens Het Gala van de Gouden K’s begin 2020.

Q: Gaan mijn plaatsen even goed zijn als in de Lotto-Arena?
A: We zorgen ervoor dat iedereen een plaats krijgt binnen dezelfde prijscategorie van de tickets die ze kochten. Het Sportpaleis is een stuk groter, dus het decor, video, licht en geluid zal aangepast worden. Hierdoor willen we iedereen een evengoed zicht en beleving garanderen.

Q: Wat als ik op 26 of 27 december verhinderd ben?
A: Als je om persoonlijke redenen verhinderd bent het evenement op de nieuwe datum bij te wonen, dan kan je binnen de 30 dagen om een terugbetaling vragen mits geldige bewijsstukken (bv. reservatiebevestiging van een reis). Alle tickethouders ontvangen een e-mail van Tele Ticket Service waarin alle praktische informatie staat.

Q: Komen er extra tickets vrij of blijven de concerten uitverkocht?
A: Van zodra iedereen zijn nieuwe plaats heeft en we zicht hebben op het aantal mensen dat verhinderd is, kan het altijd zijn dat er weer tickets vrij komen. Het is om die reden mogelijk om je in te schrijven op een wachtlijst (https://www.teleticketservice.com/nl/event/-likeme-in-concert-2020-47640e5f). Mensen die op de wachtlijst staan, worden als eerste gecontacteerd wanneer duidelijk is of en hoeveel plaatsen er vrijkomen.

Q: Wie van de cast zal aanwezig zijn?
A: Caro, Vince, Yemi, Maria, Camille, Scott zijn al zeker van de partij.

Q: Indien we in de winter opnieuw een coronagolf meemaken en de maatregelen verlengd worden, wat zal er dan gebeuren?
A: Ketnet volgt de richtlijnen op de voet op. We hopen natuurlijk heel hard dat de concerten in december 2021 zullen doorgaan. Maar indien nodig, zal het uiteraard bekeken worden.