Evenementen

#LikeMe Adventure

Beleef een dag vol avontuur in het klimbos, op de tubing slide, de klimmuur, het mountainbike parcours én de fast tag. Heb je vorig jaar de zoektocht gedaan, dan hebben we nu iets nieuw voor jou in petto. 
#LikeMe Adventure

Ketnet komt naar je toe met #LikeMe Adventure. Ga net zoals Caro en haar vrienden op avontuur in Adventure Valley Durbuy en ontdek er samen met jouw gezin het parcours dat de vrienden voor jou hebben uitgestippeld. Beleef een dag vol avontuur in het klimbos, op de tubing slide, de klimmuur, het mountainbike parcours én de fast tag. Heb je vorig jaar de zoektocht gedaan, dan hebben we nu iets nieuw voor je in petto. 


Wie zoekt die vindt 

Beleef samen met je gezin een spannend avontuur met de vrienden van #LikeMe door deel te nemen aan #LikeMe Adventure. Ga de uitdaging aan en waag je aan verschillende activiteiten in Adventure Valley Durbuy: het klimbos, de tubing slide, de klimmuur, het mountainbike parcours én de fast tag. Maar dat is niet alles: op elk van die activiteiten liet Yemi van #LikeMe bijzondere opdrachten achter. Breng je deze opdrachten tot een goed einde en ontrafel je de code; dan kom je misschien wel de coördinaten van de geheime locatie te weten!


Praktisch

Aan de receptie van Durbuy kan je een plannetje krijgen met het parcours van het #LikeMe adventure. Het parcours duurt +/- 1 uur. Naast het #LikeMe Adventure heb je toegang tot een waaier aan activiteiten.

Het #LikeMe Adventure loopt vanaf 1 juli in Adventure Valley Durbuy, gedurende heel de zomer. Klik hier voor meer info