Evenementen

Kom naar de expo Smile #LikeMe

In afwachting van het nieuwe seizoen, kunnen kinderen in de echte wereld van #LikeMe stappen. Lees hier alles over de nieuwe belevingsexpo Smile #LikeMe.
Kom naar de expo Smile #LikeMe

Heb je er ooit van gedroomd om zelf op het SAS naar school te gaan, de romantische kusscène na te spelen of te dagdromen op het bankje aan de Schelde net zoals Caro en haar vrienden? Dan hebben wij goed nieuws!

Van 1 mei 2021 ben je welkom om de wereld van #LikeMe te ontdekken in de Stadsfeestzaal te Antwerpen. Op de expo wordt de wereld van #LikeMe tot leven gewekt.

De expo is een mix tussen de kenmerkende decors uit de serie aangevuld met leuke belevingen en foto-opportuniteiten. Smile #LikeMe is een ware belevenis voor jong én oud. Wie dacht dat de expo enkel voor kinderen is heeft het goed mis. Als (groot)ouder, tante, nonkel, neef of nicht zal je net zo veel plezier beleven als de kinderen. Samen gaan jullie op ontdekkingsreis doorheen de expo.

Ontmoet je idolen

  • Zaterdag 2 oktober: Scott
  • Zaterdag 9 oktober: Vince
  • Zaterdag 16 oktober: Maria, Nona en Merel
  • Zaterdag 23 oktober: Yemi
  • Zaterdag 30 oktober: Scott

Tickets & info op SmileLikeme.be. Smile #LikeMe is een samenwerking tussen Ketnet, VRT, Fabric Magic en CityCubes.

In afwachting kan je hier nog eens genieten van de voorgaande reeksen, danstutorials, video- en karaokeclips. Of in de gratis Ketnet-app.

Smile #LikeMe