Evenementen
Ketnet

Ketnet Musical: De finale - de shows

Ketnet Musical: De finale wordt een grappige en muzikale show met Ketnet-wrapper Gloria Monserez in de hoofdrol . Ook Sean Dhondt vervoegt de cast. Ontdek hier alles over de shows!
Ketnet Musical: De finale - de shows

Ketnet Musical: De finale wordt een grappige en muzikale show met Ketnet-wrapper Gloria Monserez en Sean Dhondt in de hoofdrol. Gio Kemper en Zita Wauters nemen opnieuw de presentatie van de show op zich. Heel wat bekende koppen dus dit najaar bij de zevende en laatste editie van Ketnet Musical.

Het verhaal

In Ketnet Musical: De finale wordt musicalactrice Fenne op de dag van haar première op magische wijze gekatapulteerd naar Het Land der Musicals. Is het in het land vol muziek dan altijd feest? Niets is minder waar. De jonge Koning Louis is ontvoerd! Hoflakei Jeroom (gespeeld door Sean Dhondt) ontvangt Fenne enthousiast. Zij zou als enige de jonge koning en zo ook het land van de ondergang kunnen redden. Want niemand minder dan de Gravin Berthilda van Silencio (gespeeld door Gloria Monserez) heeft vreselijke plannen. Kan Fenne haar stoppen?
 

De shows

Met 'Ketnet Musical' gaat Ketnet samen met Studio 100 al enkele jaren op zoek naar jong musicaltalent. Die oproep levert telkens opnieuw een straffe cast op, die maandenlang hard werkt om de musical in de zalen te brengen. Ketnet biedt ook deze laatste editie kansen aan kinderen met zang- en acteertalent. Op 7 november komen de Ketnetters in de Startshow te weten welke kinderen meespelen in Ketnet Musical: De finale.Wie de twee hoofdrollen zal vertolken komen de Ketnetters te weten in de Finaleshow op 5 december.
 

Tickets

Ketnet Musical: De finale gaat in première op 12 maart 2022 in Plopsaland De Panne en trekt nadien naar het Kursaal Oostende, de Stadsschouwburg Antwerpen, het Trixxo Theater Hasselt en de Capitole Gent.

Klik hier voor meer info over de speeldata

Bekijk hier de allereerste clip: Jij kan het