Evenementen

Ketnet-events: corona-updates

Door de vernieuwde coronamaatregelen van 22/12/2021 zullen een aantal Ketnet-events en -shows niet kunnen plaatsvinden. Lees er hier meer over.

Door de verstrengde corona-maatregelen van 22 december 2021 zullen een aantal Ketnet-events en -shows mogelijks niet kunnen plaatsvinden. Indien annulering of verplaatsing van toepassing zou zijn, worden de tickethouders dan per e-mail verwittigd en komen de updates steeds op Ketnetvoorouders.be. Op onze evenementenpagina vind je alle updates per event.

Update coronamaatregelen 22/12/2021

Door de verstrengde corona-maatregelen van 22/12/2021 is intussen helaas duidelijk dat het Gala van de Gouden K’s van 29/1/2022 in het Sportpaleis niet kan plaatsvinden.

Omdat een Gouden K uitreiken in het Sportpaleis enkel kan onder het luide, enthousiaste applaus van duizenden Ketnetters, wordt het Gala uitgesteld naar 3 april 2022. Tot die dag wordt het resultaat van de massale stemming bewaard in de streng bewaakte Ketnet-kluis.

Tickethouders zullen in de loop van de week na de kerstvakantie per e-mail gecontacteerd worden en updates worden steeds op Ketnetvoorouders.be aangevuld.