Evenementen
Ketnet Junior

Kaatjes grote iedereen-kan-iets-show

Kaatje in het theater met een show vol muziek en spel.
Kaatjes grote iedereen-kan-iets-show

Ketnet Junior komt vanaf oktober 2020 naar je toe met een splinternieuwe show vol muziek en spel. De Kaatjes grote iedereen-kan-iets-show.

Iedereen heeft wel ergens een talent zitten. In een broekzak of een boekentas, koekjestrommel of voorraadkast, in een koffer of een koffiekan, in een tuinhuis, boomhut, bezemhok, in een warm hart of in het achterhoofd. En dat moet er nu uit... want iedereen kan iets!

Samen met drie muzikanten gaan Kaatje, Kamiel en Viktor liedjes zingen, gevaarlijke knuffels bedwingen, schudden met je weet wel wat, moppen tappen van het vat, plaatjes draaien, baai baai koeienvlaaien, schuddebollen, schuddebuiken, teentje kriebelen, poepje ruiken, sierlijk balletten en retteketetten, uitmunten in stunten, haasje-overen, lachen op gezichten toveren en jonge en oudere harten veroveren.

Kaatjes grote iedereen-kan-iets-show

De voorstelling van zondag 15 november 2020 die vanwege de verstrengde coronamaatregelen niet kon doorgaan wordt verplaatst naar 7 februari 2021 van 14u30 tem 15u30 in theaterzaal Kollebloem in cc Binder in Puurs.

Shows in 2021 (info volgt later)

  • 20 januari - Pelt¬†

  • 23 januari - Menen

  • 6 februari - Lummen

  • 7 februari - Deinze

  • 2 mei - Geraardsbergen¬†