Evenementen
Ketnet

Het Gala van de Gouden K's gaat door op 3 april!

Het feestje van het jaar zal doorgaan op zondag 3 april om 18.30 u in het Sportpaleis! Lees hier de laatste updates.
Het Gala van de Gouden K's gaat door op 3 april!

Update coronamaatregelen 29/12/2021

Door de verstrengde corona-maatregelen van 22/12/2021 is intussen helaas duidelijk dat het Gala van de Gouden K’s van 29/1/2022 in het Sportpaleis niet kan plaatsvinden.

Omdat een Gouden K uitreiken in het Sportpaleis enkel kan onder het luide, enthousiaste applaus van duizenden Ketnetters, wordt het Gala uitgesteld naar 3 april om 18.30 u. Tot die dag wordt het resultaat van de massale stemming bewaard in de streng bewaakte Ketnet-kluis.

Tickethouders zullen in de loop van de week na de kerstvakantie per e-mail gecontacteerd worden en updates worden steeds op Ketnetvoorouders.be aangevuld.

FAQ

Wat als ik op 3 april verhinderd ben?
Als je om persoonlijke redenen verhinderd bent het evenement op de nieuwe datum bij te wonen, dan kan je binnen de 30 dagen om een terugbetaling vragen mits geldige bewijsstukken (bv. reservatiebevestiging van een reis). Alle tickethouders ontvangen een e-mail van Tele Ticket Service waarin alle praktische informatie staat.

Zijn er staan- en zitplaatsen? 
Deze editie worden er alleen maar zitplaatsten voorzien. Heb je staanplaatsen, dan worden die omgezet naar zitplaatsen. 

Wat is de timing van de show?
De show verplaatst wordt naar 3 april om 18.30 u. 

Corona updates
Wij volgen de regels die het Sportpaleis toepast omtrent COVID-19, meer info en de laatste updates kan je vinden op de website van Teleticketservice. Corona updates – Tele Ticket Service

Is er een pauze voorzien?
Er zal geen pauze voorzien zijn. Uiteraard kan men tijdens de show wel naar toilet gaan of iets gaan halen om te drinken.

Bieden jullie oordopjes aan?
Als extra service zullen er gratis oordopjes te verkrijgen zijn bij de Ketnet-stand in de inkomhal. Wij hebben eveneens een beperkt aantal hoofdtelefoons beschikbaar voor een waarborg van 20€ (enkel cash). Omdat het dragen van een hoofdtelefoon aangeraden is voor kinderen onder 10 jaar, geven wij voorrang aan de allerkleinsten.

Is er volwassen begeleiding nodig?
Alle kinderen moeten begeleid worden door een volwassene.

Is er een kans om achteraf foto’s te nemen met de artiesten?
Er is geen fotomoment voorzien met de artiesten, maar trek gerust foto’s vanuit je stoel en voeg onze hashtag #goudenk toe aan je socials!


Voor meer praktische vragen verwijzen we je graag door naar de website van het Sportpaleis.