Evenementen
Ketnet

Helden: straffer dan ooit!

Ketnet komt naar je toe met Helden: straffer dan ooit! Dé spektakelshow van het jaar, met Maureen, Sieg, Dempsey en Nico die de spannendste experimenten doen en het publiek gebruiken als proefkonijn.
Helden: straffer dan ooit!

De Helden van Ketnet komen naar je toe met een straffe liveshow, vol spannende experimenten en het publiek als proefkonijn. Sieg, Nico, Maureen en Dempsey brengen een interactieve spektakelshow vol wetenschappelijke proeven voor Ketnetters én hun ouders.

Zet je schrap voor explosies luider dan de oerknal, extreem vettige kwarkkanonnen en superveel olifantenschuim. Wil jij je papa door de zaal zien vliegen met behulp van een stapel telefoonboeken? Wil je weten hoe je een bowlingbal kan opvangen met een blaadje papier? En is het mogelijk om op 2 seconden een levensgroot portret van jezelf te maken? De Helden zoeken het voor je uit in deze 80 minuten durende liveshow.

 

Update coronamaatregelen 21/1/2022

Door de vernieuwde corona-maatregelen van 21/1/2022 kunnen de voorstelling opnieuw, in beperkte capaciteit, doorgaan. Tickethouders van de verplaatste shows van december en januari ontvangen een e-mail.


Speeldata


Meer info over de speeldata en tickets vind je op Heldenshow.be
 

Maart

April