Evenementen
Ketnet

Extra en laatste show van #LikeMe in Concert 2023

Goed nieuws, want op 8 én 9 april keren Caro, Vince, Camille, Emma en al hun andere vrienden terug naar het Sportpaleis voor een feestje van formaat. Ontdek er hier alles over.
Extra en laatste show van #LikeMe in Concert 2023

Ben jij nog steeds aan het nagenieten van #LikeMe in Concert 2022 en zingt het hele gezin nog steeds alle hits van de afgelopen 3 seizoenen luidkeels mee? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want na 4 uitverkochte sportpaleizen en meer dan 60.000 bezoekers in 2022 hebben Caro, Vince, Camille, Emma en al hun andere vrienden besloten om terug te keren naar de grootste concerthal van het land.

Je leest het goed, de helden van de populaire Ketnet-reeks: #LikeMe, keren terug naar het Sportpaleis voor een feestje van formaat met: ‘#LikeMe In Concert 2023’ op 8 april om 14.00 u en om 18.30 u en op 9 april om 14.00 uBereid je voor op het concert van het jaar boordevol nieuwe en oude hits, dans, spektakel en nog zoveel meer!
 

EXTRA show op 9 april

En er is meer goed nieuws! Jullie willen massaal aanwezig zijn op de concerten van #LikeMe dus hebben we goed nieuws! Er komt een extra en laatste show op zondag 9 april om 18.30u. Wees erbij!


Beleef de magie van #LikeMe op de eerste rij en bereid je voor op een concert dat je nooit meer zal vergeten!

Tickets en info
 

Q & A

Q: Waar zal #LikeMe In Concert in 2023 plaatsvinden? 
A: Het #LikeMe-concert zal op 8 april 2023 om 14.00 u en om 18.30 u en op 9 april om 14.00 u plaatsvinden in het Sportpaleis.  

Q: Wie van de cast zal aanwezig zijn? 
A: Sowieso zullen Caro, Vince, Camille, Yemi, Scott, Maria, Emma en Hugo aanwezig zijn. En wie weet, wie komt er nog meer... 

Q: Indien we in de lente opnieuw een coronagolf meemaken en de maatregelen terug verstrengd worden, wat zal er dan gebeuren? 
A: Ketnet volgt de richtlijnen op de voet op. We hopen natuurlijk dat de concerten in april 2023 gewoon zullen doorgaan. Maar indien nodig, zal het uiteraard bekeken worden. 

Meer van #LikeMe 

Het vierde seizoen van #LikeMe is gestart!  Met heel wat nieuwe namen.  Op Ketnet.be en in de Ketnet-app kan je alle afleveringen herbekijken en zijn er heel veel leuke extra's. 
Check it out