Evenementen
Ketnet

De hoogtepunten van het Gala van de Gouden K's

Het Gala van de Gouden K's kon door het coronavirus niet plaatsvinden in een uitverkocht Sportpaleis. Toch werd het een spectaculaire liveshow in een indrukwekkend virtueel en intergalactisch ruimte-decor.
De hoogtepunten van het Gala van de Gouden K's

Bekend Vlaanderen was goed vertegenwoordigd. Onder meer de Ketnet-wrappers, Tom Waes, Jani Kazaltzis, Ella Leyers, Laura Tesoro, Regi, #LikeMe, Campus 12 en vele anderen tekenden present voor Ketnet's eigenste awardshow.

#LikeMe als grote winnaar van de avond

De Ketnetters waren vanavond opnieuw de baas en kozen hun favorieten van het afgelopen jaar. #LikeMe kwam als grote winnaar uit de bus. De razend populaire Ketnet-reeks werd met maar liefst 5 Gouden K's bekroond, voor 'Ketnet-acteur/actrice van het jaar' (Pommelien Thijs), 'Grave griet van het jaar' (Camille Dhont), 'Outfit van het jaar' (Camille Dhont), 'Ketnet-serie van het jaar' en 'Artiest van het jaar'. De cast van #LikeMe sloot de avond spetterend af met 'Soldiers of love'.

verrassingsact van BTS

Het Gala van de Gouden K’s 2020 trakteerde de Ketnetters thuis op heel wat straffe optredens. Niet enkel #LikeMe, maar ook Niels Destadsbader, Ketnet Musical met Campus 12 en Regi met Camille, Jake Reese en OT gaven het beste van zichzelf op het buitenaardse podium.

De Ketnet-wrappers hadden een bijzonder verrassingsoptreden van BTS geregeld, maar helaas belden de Zuid-Koreaanse popsterren last-minute af. Gelukkig kwam Sander al snel met een oplossing op de proppen. Samen met Thomas trommelde hij vijf hippe boys op die voldeden aan de BTS-eisen: zingen, dansen en de wereld in zwijm doen vallen! Niemand minder dan Jelle Mels, Maarten Cop, Francisco Schuster, Louis Thyssen en Sieg De Doncker stapten samen met Sander en Thomas het podium op en brachten als de 'BTS van bij ons' de grote hit 'Dynamite'.

De hoogtepunten van het Gala van de Gouden K's

dit zijn de winnaars van de Gouden K's:

Op het Gala van de Gouden K's 2020 werden awards uitgereikt in twaalf categorieën.

Acteur/actrice van het jaar: Pommelien Thijs

Grave gast/griet van het jaar: Camille Dhont

Ketnet-programma van het jaar: Heldentoeren

TikTok-ster van het jaar: Jonatan Medart

YouTube-hit van het jaar: Céline Dept en Michiel Callebaut

Song van het jaar: Regi feat. Jake Reese & OT

Outfit van het jaar: Camille Dhont

Ketnet-serie van het jaar: #LikeMe

Tv-ster van het jaar: Andy Peelman

Artiest van het jaar: #LikeMe

Familieprogramma van het jaar: The Masked Singer

Smos van het jaar: Michiel Callebaut

herhaling

Kon je het zaterdag niet LIVE volgen!? Kijk dan op zondagochtend  31 januari om 8.00 u naar de herhaling, of herbekijk het in de Ketnet-app of op Ketnet.be.

De uitzending van het Gala van de Gouden K's is ook te bekijken met Vlaamse Gebarentaal op woensdag 3 februari om 13.30 u op Ketnet.