Evenementen
Ketnet

De eerste beelden van de W817-film

Bekijk hier de allereerste beelden van de W817-film 8eraf! Goed nieuws, de film zal ook vanaf 8 december te zien zijn in de cinemazalen. Ontdek er hier alles over.
De eerste beelden van de W817-film

Meer dan 50.000 fans kunnen beginnen aftellen naar hun film want vandaag lanceren MNM en Ketnet de allereerste beelden van de W817-fim: 8eraf. Vorig jaar lanceerden de acteurs de oproep dat de film enkel gemaakt zou worden indien 50.000 fans op voorhand een ticket kochten. Dat gebeurde op minder dan een maand tijd. Op 26 november is het eindelijk zo ver, dan gaat de langverwachte film in première.

Maar de W817-fans zonder tickets hoeven niet langer treuren, ook zij zullen de kans krijgen om de film in de bioscoop te bekijken. Want op massale aanvraag komt de film ook vanaf 8 december in de zalen. Ook voor wie de reeks helemaal niet kent of hier niet mee opgroeide, is 8eraf! een heel leuke Vlaamse comedy met sterke personages en veel brede humor.

De eerste beelden

8eraf! - het verhaal

De vrienden hebben elkaar na hun studies uit het oog verloren. Ze volgden elk hun dromen en passies en staan op een kantelpunt in hun leven. Op een dag ontvangen ze een mysterieuze videoboodschap van tech-geek Carlo. Hij nodigt zijn oude kotgenoten uit op een heel speciaal feest voor een 'bijzondere gelegenheid'. Tijdens een zeer geanimeerd weekend ontdekken Steve, Birgit, Zoë, Tom, Ellen en Jasmijn dat er in al die jaren veel en tegelijkertijd ook weinig veranderd is. Maar waar is Akke? En wat is Carlo eigenlijk echt van plan?
 

Cast

De film brengt de originele vaste cast van de reeks terug in een nieuw verhaal. Jenne Decleir (Carlo), Govert Deploige (Steve), Kadèr Gürbüz (Birgit), Britt Van Der Borght (Zoë), Danny Timmermans (Tom), Aron Wade (Akke), Machteld Timmermans (Ellen) en Aagje Dom (Jasmijn) spelen de hoofdrollen. Naast de vaste W817-cast vinden we Clara Cleymans, Sofie Van Moll en Yemi Oduwale terug in belangrijke nevenrollen. Het scenario is geschreven door Bram Renders en Bart Vaessen, (samen met Steve De Wilde de bedenkers van de originele reeks). Pietje Horsten keert terug als regisseur en debuteert hiermee in de bioscoop. 

affiche 8eraf!