Doe-tips

De Radio 2 karavaan komt naar je toe

Radio 2 geeft deze zomer zot veel inspiratie voor een vakantie dichtbij. De Radio 2 karavaan zorgt voor extra beleving, inspiratie en sfeer. En dit elke dag op een locatie ergens in Vlaanderen, van 10 tot 13 u. En ook de Ketnet-wrappers zijn van de partij voor heel wat leuke tips.
De Radio 2 karavaan komt naar je toe

Radio 2 geeft deze zomer zot veel inspiratie voor een vakantie dichtbij en ook de Radio 2 karavaan zorgt voor extra beleving, inspiratie en sfeer.  En dit elke dag op een locatie ergens in Vlaanderen, van 10 tot 13 uur. Met onder meer: 

Ontmoet een Ketnet-wrapper
Hét moment om met je favoriete wrapper op de foto te gaan of om een handtekening te vragen.  Neem gerust een Ketnet-gadget mee naar huis.

  • Sien is op 5/7 in Oudenaarde
  • Sarah is 8/7 in Blankenberge
  • Sander is 15/7 in Koksijde
  • Thomas is 28/7 in De Haan
  • Sien is op 3/8 in Blankenberge
  • Gloria is 11/8 in Blankenberge
     

Samson en Marie
Voor de allerkleinsten is er ook wel wat. Samson en Marie komen langs op maandag 02/08 en dinsdag 10/08.

Kookdemo’s van The Messy Chef
Je kan Jelle Beeckman, bekend als The Messy Chef bij ‘De Madammen’ op Radio 2 nu ook zelf aan het werk zien.  Laat je verleiden door zijn eenvoudige, zomerse gerechtjes, gebaseerd op lekkers van bij ons. 

Let’s Groove
Als je kan bewegen, kan je Grooven!  Geen halsbrekende toeren of ingewikkelde pasjes, maar lekker bewegen op muziek.  Iris Van Hoof, bekend van de Radio 2 Vlaamse 30, geeft verkwikkende sessies per dag. Voor alle leeftijden.

Chris Dusauchoit
Goede raad nodig voor je met je huisdier op reis vertrekt?  Dierenvriend Chris Dusauchoit helpt je op de goede weg. Ook met andere vragen over je geliefkoosde huisdier.

Doe de smaaktest
In de smaaktest van het programma ‘De Inspecteur’ op Radio 2 oordelen luisteraars welk product ze het lekkerste vinden.  En nu is het aan jou!

Kom op tegen Kanker
Hoe goed fiets jij op rollen? Ga de uitdaging aan, neem het op tegen je vrienden en steun meteen ook Kom op tegen Kanker.